Hjem • Support

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål angående vores levering eller afhentning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Ofte stillede spørgsmål

For at Fyrværkerilageret.dk – MPP Aps kan overholde lovgivningen om selve handel med og transport af fyrværkeri, er det en betingelse, at du er hjemme ved leveringen til at modtage din bestilling.

Eftersom, at vi ikke udlevere fyrværkeri til personer under 18 år, er det et krav, at personen som modtager bestillingen er over 18 år. Er dette ikke tilfældet, kan vi desværre ikke gennemgøre selve leveringen.

Er du ikke hjemme til at modtage din levering af fyrværkeri, vil fyrværkeriet ikke blive leveret til dig. Vi kan arrangere en genlevering for 150 kr. svarende til transport og håndteringsomkostninger.

Du bestemmer selv det pågældende tidspunkt for selve leveringen, og du vil modtage en e-mail og en SMS 8-12 timer før det pågældende leveringstidspunkt. Du har altid mulighed for at kontakte os direkte angående levering: 22 25 37 53.

Leveringsomkostningerne vil fremgå i forbindelse med din bestilling.

Levering er alene muligt til adresser i Skanderborg kommune og omegn.

Såfremt du annullerer din bestilling på leveringstidspunktet, pålægges et ydeligere transport og håndteringsgebyr på 150 kr.

Transport af fyrværkeri skal ske i henhold til kravene om transport af farligt gods, der følger af den Europæiske Konvention om International Transport af Farligt Gods (ADR Konventionen). Det er din forpligtelse, at disse regler overholdes i forbindelse med returnering af varerne.

Du skal være fyldt 18 år for at kunne bestille og modtage fyrværkeri. Fyrværkerinytår.dk forbeholder sig retten til at kræve gyldigt billede-ID, som eksempelvis pas eller kørekort, fremvist ved levering og modtagelse af varen.

Du kan afhente dit fyrværkeri på adressen: Niels Bohrs vej 24, 8670 Låsby – “Fyrværkerilageret”. 
Når du bestiller fyrværkeri/andet til afhentning skal du angive den konkrete dato samt tidspunkt for afhentning. Fyrværkeri, som er bestilt til afhentning, kan afhentes dagen efter mellem 10:00-18:00 /  28 – 30 december.
Du kan bestille dit fyrværkeri til “Click & Collect” til og med d. 30 december kl: 23:59 til afhentning d. 30. december i tidsrummet kl 10:00-18:00. Efter d. 30 december kan der ikke afhentes fyrværkeri udenfor dette tidsrum.
 (OBS: Du kan bestille og afhente dit fyrværkeri fra d. 15 december til d. 23 december mellem 17:00 – 20:00)

Du kan finde vores salgssted i Låsby.

Adresse: Niels Bohrs vej 24, 8670 Låsby.

Når du gør brug af din fortrydelsesret efter leveringen af din bestilling, skal du returnere varerne uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har gjort brug af fortrydelsesretten.

Det er alene muligt at returnere varer i ubrudt emballage og i hel samt intakt stand.

Hvor du i forbindelse med rettidig udøvelse af fortrydelsesretten efter leveringstidspunktet anmoder os om at afhente varerne, pålægges et gebyr på 300 kr. for transporten. Returnering af varerne kan først ske efter forudbetaling af gebyret.

Transport af fyrværkeri skal ske i henhold til kravene om transport af farligt gods, der følger af den Europæiske Konvention om International Transport af Farligt Gods (ADR Konventionen). Det er din forpligtelse, at disse regler overholdes i forbindelse med returnering af varerne.

Betaling for afhentning af fyrværkeri samt andre produkter, kan betales online og i butikken.

Betaling vedrærende levering af fyrværkeri skal ske online, og kan ikke forekomme i fysisk form.

Hvis du har mistet din adgangskode, kan du altid klikke på “mistet adgangskode”, hvor du efterfølgende vil modtage en E-mail med vejledende instruktioner.

Hvis du har problemer med din konto, er du altid velkommer til at kontakte os