Hjem • Levering

Levering

Levering af Fyrværkeri 

Vi pakker dit fyrværkeri til levering

Du kan nemt bestille dit fyrværkeri online hos fyrværkerinytår.dk, du har også mulighed for at afhente dit fyrværkeri i Låsby – Niels Bohrs vej 24. 

Vi leverer fyrværkeri i perioden 19. – 30. december i Skanderborg kommune, og følgende postnumre: 8361, 8462, 8450, 8641. Levering er kun muligt hvis du tager kontakt til os. 

Din bestilling leveres gratis for over 1.000 kr.

En levering koster 200 kr. 

Du kan i den pågældende salgsperiode bestille fyrværkeri til levering den efterfølgende dag. Sidst i selve bestillingsforløbet kan du se/vælge  leveringstidspunktet ud fra de tilgængelige tidspunkter. 

Du bestemmer selv det pågældende tidspunkt for selve leveringen, og du vil modtage en e-mail og en SMS 8-12 timer før det pågældende leveringstidspunkt. Du har altid mulighed for at kontakte os direkte angående levering: 22 25 37 53.

Regler for levering af fyrværkeri

For at fyrværkerinytår.dk/MPP ApS kan overholde lovgivningen om handel med og transport af fyrværkeri, er det en betingelse, at du er hjemme ved leveringen til at modtage din bestilling. Såfremt du eller anden person i din husstand, der er fyldt 18 år, ikke er hjemme til at modtage bestillingen, kan vi desværre ikke gennemføre leveringen. Er du eller anden i din husstand, der er fyldt 18 år, ikke hjemme til at modtage din levering, kan der blive arrangeret en genlevering mod betaling af et gebyr pålydende 150 kr. svarende til håndteringsomkostningerne.

Leveringsomkostningerne vil fremgå i forbindelse med din bestilling.

  • Såfremt du annullerer din bestilling på leveringstidspunktet, pålægges et gebyr på 300 kr. svarende til håndteringsomkostningerne for at transportere varerne retur.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Levering af nytårspynt

Fyrværkerinytår.dk tilstræber at afsende ikke-kategoriseret fyrværkeri inden kl. 16:00 samme dag som bestillingen er foretaget, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 35 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Vi leverer ikke til udlandet – medmindre andet er aftalt (gælder også Færøerne og Grønland).

Dine varer kan sendes med PostNord, DAO, Bring eller GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-4 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.