Hjem • Om oS

Om OS

Fyrværkerinytår.dk er en del af MPP, som primært er en engrosvirksomhed.

Virksomheden beskæftiger sig med engrossalg indenfor flere forskellige kategorier blandt andet: Fyrværkeri, papkasser, kurvevarer, og alt til indpakning.

Ny hjemmeside

Fyrværkerinytår.dk er en ny hjemmeside, som startede i 2021 gennem virksomheden MPP. Dette betyder ikke, at vi er nye i fyrværkeribranchen tværtimod. Vi har specialiseret os i fyrværkeri siden 1997 og vejledt kunder til et godt nytår.

Dette håber vi også, at vi kan fortsætte med på fyrværkernytår.dk. Vi er altid glade, for at snakke med vores kunder uanset hvilke spørgsmål, der skulle opstår, så besvarer vi dem altid gerne.

Kontakt os her

Vi sparer ikke på krudtet

Vores virksomhed, MPP, blev dannet helt tilbage i 1997, hvor Poul Johansen stiftede den. Vi har primært siden solgt fyrværkeri til forbrugerne og til andre virksomheder på engros basis.

Vi har specialiseret os i fyrværkeri og nytårspynt, samt sikkerheden i det. Vi forstår at sætte fyrværkeriet i fokus til nytårsaften, så du ikke mangler noget, når klokken slår 12:00 – Alt vores fyrværkeri er sikkerheds og CE-godkendt af Sikkerhedsstyrelsen. 

Gå til hjemmeside